Adriana Toacsen

May 22, 2023
admin

Muzică…balet….muzică….pian….cărți…pian….concursuri…muzică….viață.. pian….copii….muzică

A fost odată un mic pian roșu, de jucărie. Și uite așa, de la o jucărie începe o viață întreagă petrecută, cu plăcere, pe scenă !

Tot atunci, apoi a fost și baletul. Un picior sus, un picior jos, o mare pasiune, căci ce sa vezi, tot pe muzică ! Era acolo o doamnă care la fiecare întâlnire făcea o magie și aducea muzica în sprijinul nostru. 

Ce a mai fost ? Au fost cărțile, multe, multe cărți ! Aici erau discuții infinite cu tata, că-i prea devreme pentru cartea x sau că am sărit peste cartea Y ! Faine momente ! Ca și cel când mi-am sucit glezna pe la 8-9 ani și am stat cu mare plăcere cu ea în ghips, căci am avut ocazia să citesc chiar toată ziua! Atunci am avut parte de muschetari și de La Medeleni

Apoi au fost școli, oameni frumosi și dragi cu care am avut șansa să lucrez și să cresc – Ada Ulubeanu, Ludmila Popișteanu, Ladislau Csendes, Dan Grigore, Delia Pavlovici și Sandu Sandrin. 

Dupa asta am descoperit concerte  cu orchestra, unele mai rar cântate, concerte poveste pentru cei mici dar înțelepți și cu suflete mari, concerte de duo-concertant și concerte de muzică contemporană. Acestea din urma sunt o mare pasiune a mea. Tot ce este nou, altfel și inventiv îmi stârnește interesul și plăcerea !

Haideți să vedeți cum am reusit noi să organizăm deocamdată noul ! Sperăm să vă placă și să mai veniti !

Pe curând,

A

One comment on “Adriana Toacsen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PROIECT CO-FINANTAT DE:

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.
Copyright Encore.ro © 2024 All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram